DELTAGER i 2023

Deltagende orkestre 2023 -

Her kan du følge med i hvilke orkestre der tilmelder sig til Sønderjysk Brass Festival.

VBB består i dag af 14 kvinder og 16 mænd, som er en rigtig fin blanding. Medlemmerne kommer ikke kun fra Vojens, men fra stort set hele Syddanmark. Der er faktisk kun seks medlemmer fra den gamle Vojens Kommune, og de længst fra kommende er fra Tønder, Haderslev, Gram og Vejen. Vi håber, at der med tiden vil dukke endnu flere unge mennesker op, der interesserer sig for Brass Band musik, eller som man snakker om i disse tider, at skolerne vil begynde at tage blæseinstrumenter med i deres undervisning, for det er ikke kun os, der kan bruge og mangler dem, der kan spille et blæseinstrument. Vores formand, Leif Schmidt, sidder altid klar - så ring endelig til ham. Han vil gerne tale med dig, og fortælle mere om mulighederne i vores orkester.

 

Vi kan også lige fortælle, at det yngste medlem er 20 år og det ældste er 80 år, så alder er ingen hindring. Hvis du kan noder og har et instrument, så prøv at komme en mandag aften, hvor vi spiller i kantinen på Danmarksgade 16, 6500 Vojens - fra kl. 19.00 til 21.15.

 

Har du ikke selv et instrument, så har vi altid et ekstra. Bare du kan spille og kender noderne, ellers kan vi også hjælpe her, så kom kun.